Jordi Margarit, Ambaixador del Bestiari Festiu 2015

margarit

El periodista radiofònic Jordi Margarit serà nomenat Ambaixador del Bestiari Festiu de l’any. L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya lliurarà aquesta proclamació el dia 29 de novembre de 2014, en el marc del Festivitas Bestiarum, la Nit del Bestiari Festiu.

L’Ambaixador del Bestiari Festiu és un nomenament honorífic, simbòlic i no remunerat, amb una durada d’un any, i persegueix l’objectiu d’implicar a la societat en la defensa, salvaguarda i difusió de l’àmbit cultural del bestiari festiu.

 

Jordi Margarit té una àmplia trajectòria professional en el món de la ràdio. Va ser director de Ràdio Rubí i membre fundador de les Emissores Municipals de Catalunya. També va ser cap de gabinet de direcció i coordinador territorial de Catalunya Ràdio i cap dels Serveis Informatius de Ràdio Marina.

Ha dirigit i presentat els programes El pont de les formigues i Sal mediterrània a Catalunya Ràdio. Des de l’any 2000, és president de la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, entitat que promou els Premis Ràdio Associació de Catalunya.

 

L’any 2012 va rebre el premi d’Honor de la Comunicació Local que atorga la Diputació de Barcelona.

Actualment, i des de fa catorze anys, dirigeix i presenta La primera pedra a RAC1.

 

Pel que fa a altres àmbits de la comunicació, ha presentat i realitzat els programes Ja som avui i Ofici i benefici, així com també ha estat guionista d’El periodista aficionat i Catalunya des de l’aire de TV3. Ha col·laborat amb el diari digital Rubitv.cat, la revista El Temps, els diaris Avui i El Punt.