Marc Ribas, Ambaixador del Bestiari Festiu 2021

La gala d’enguany comptarà amb la participació d’un dels cuiners més mediàtics del moment, que ha acceptat ser nomenat Ambaixador del Bestiari Festiu 2021. Nascut a Girona l’any 1976, en Marc Ribas va estudiar Belles Arts, període en el qual començà la seva experiència als fogons treballant els caps de setmana.

La seva trajectòria a nivell gastronòmic ha girat entorn a diversos restaurants. Des de l’any 2016, és el cuiner del programa Cuines (TV3). També ha presentat i conduit el programa Joc de Cartes (TV3).

La figura de l’Ambaixador del Bestiari Festiu és un càrrec simbòlic i no retribuït, que cada any recau damunt una persona coneguda o influent a la nostra societat, i pretén contribuir a la divulgació del món del bestiari festiu i la promoció del Dia Europeu del Bestiari Festiu.

Han estat ambaixadors: Jordi Margarit (periodista, 2015), Rita Marzoa (periodista, 2016), Tomàs Molina (meteoròleg, 2017), Empar Moliner (escriptora i periodista, 2018), Mònica Usart (física i meteoròloga, 2019) i Martí Oliveras (meteoròleg, 2020).