Es presenta la imatge i el nom de la Nit del Bestiari Festiu de Catalunya

Posted on Posted in 2014

festivitas bestiarumL’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya presenta públicament la imatge i la pàgina web de la primera Nit del Bestiari Festiu, que es celebrarà el proper 29 de novembre de 2014 a la Sala Moragues del Born Centre Cultural (Barcelona).

Aquest esdeveniment neix amb l’objectiu d’esdevenir la festa de referència en el món del bestiari festiu a Catalunya, amb la mirada posada a trencar fronteres culturals i esdevenir – en un futur no molt llunyà – com a referent a nivell europeu.

Parteix de la voluntat de reivindicar el 24 de novembre com a Dia Europeu del Bestiari Festiu, a la vegada que busca crear un espai de reconeixement transversal a personatges públics, institucions, empreses i associacions, així com també les entitats federades.