Congrés “El Bestiari Festiu: definició i criteris de catalogació”

Posted on Posted in 2015

logo_congresL’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca, pel dissabte 21 de novembre de 2015, de 10 a 13:30h al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, el congrés “El bestiari festiu: definició i criteris de catalogació”.

El congrés s’emmarca en la primera fase d’elaboració del Catàleg del Bestiari Festiu, que té com a meta la catalogació – a llarg termini – de tot el bestiari europeu. El format de congrés respon a la necessitat de consensuar – des d’una vessant científica – la definició de què es considera bestiari festiu, així com els criteris per catalogar una peça, i els camps que s’hi ha d’incloure. En unes jornades de treball prèvies al congrés, s’ha reunit un comitè d’experts format per antropòlegs, historiadors, arxivers, constructors i experts en diferents disciplines relacionades amb el fet cultural.

Durant la pausa per al cafè, els assistents podran veure ballar el Drac de Vilafranca, el Poulain de Pézenas (occitània) i el Drac de l’Agrupació.

L’entrada al congrés és lliure, amb aforament limitat.

En aquest tríptic podeu consultar informació sobre les diferents ponències.

fulleto_exterior_v2_amb_ara

 

fulleto_interior_v2