Xavier Graset tornarà a presentar el Festivitas Bestiarum

Posted on Posted in 2015

bestiari01wEl periodista Xavier Graset presentarà la segona edició del Festivitas Bestiarum 2015. L’esdeveniment, que es durà a terme el dissabte 21 de novembre de 2015 a Vilafranca del Penedès, comptarà per segona vegada amb el mateix presentador.

Amb 51 anys i nascut a Vila-Seca, va iniciar-se en aquesta professió a mitjans de premsa local i comarcal. És coautor de diferents llibres de l’editorial Cossetània, com Bon Vent (2007), Aznarografia (2004), Tanta tinta t’unta (2003) i Tanta tinta tonta (2002). A més, ha col·laborat en setmanaris com El Temps i en diaris com El Periódico, La VanguardiaMetro.

Ha treballat en diferents programes de TV3 i de la productora El Terrat. Ha presentat el magazine Artèria 33, el concurs 12 punts i ha col·laborat en el programa Aquest any cent.

Ha estat vinculat a Catalunya Ràdio des de 1987, on ha sigut delegat a Madrid, ha fet diversos programes i va dirigir la tertúlia d’actualitat L’oracle.

Actualment, presenta – de dilluns a dijous al vespre – el programa Més 324 al canal d’informatius de la CCMA, on es debaten temes d’interès i actualitat de Catalunya i d’arreu del món.