Obert el període per presentar projectes als Premis BEST

Posted on Posted in 2017

Termini: fins el 10 de novembre de 2017

Si la vostra entitat (o altres) de bestiari festiu han dut a terme enguany una activitat original, innovadora, destacable, que fomenti la conservació i/o recuperació de tradicions, o simplement que consideris que ha de ser coneguda per a tothom, presenta-la com a candidata als Premis BEST.

El Jurat valorarà de tots els projectes presentats la seva qualitat i solidesa, la seva trajectòria en cas de celebracions anuals, la incidència vers la societat, la capacitat per aportar idees originals i innovadores, la incorporació d’iniciatives solidàries, així com l’aportació d’elements que fomentin la conservació, perivivència i/o recuperació de tradicions. No es podran presentar projectes que hagin estat premiats a les darreres edicions.

Fes clic en aquest enllaç per accedir al Formulari per a presentar candidatura als Premis BEST i a les Bases dels Premis BEST.