Quim Masferrer presentarà el Festivitas Bestiarum 2017

Posted on Posted in 2017

A dos mesos de la celebració de la quarta edició del Festivitas Bestiarum, us fem saber que el presentador de la gala anirà a càrrec de’n Quim Masferrer.

Nascut a Sant Feliu de Buixalleu l’any 1971, de ben jove ja va començar a escriure els seus propis guions teatrals. És fundador i director de la companyia Teatre de Guerrilla, a més de ser-ne actor i autor dels espectacles que produeix.
La seva trajectòria professional s’ha mogut en el terreny del teatre (amb espectacles com EEUUROPA, FUM, El Xarlatan i Temps), així com també en el terreny de la ràdio i la televisió (Càsting, Romans a la Catalana, Set de nit, Caçador de Bolets…).
En els darrers anys ha pres protagonisme amb l’emissió de cinc temporades de l’exitós programa El Foraster (TV3), on ell n’és el presentador i guionista. Programa que rebé el Premi ONDAS a Millor Programa de TV no estatal.

En les darreres edicions del Festivitas Bestiarum, la gala fou conduïda pel periodista Xavier Graset (Barcelona 2014, Vilafranca del Penedès 2015) i el centífic divulgador Dani Jiménez (Badalona 2016).