La guionista i humorista Elisenda Carod conduirà la gala del Festivitas Bestiarum 2021

Posted on Posted in 2021, Notes de premsa 2021

Enguany la conducció de la gala de lliurament dels Premis BEST 2021 tindrà veu femenina, i és que la guionista i humorista Elisenda Carod en serà l’encarregada.

Actualment l’Elisenda Carod copresenta amb Òscar Fernández el programa de les tardes de Catalunya Ràdio i és una de les cares de l’Està Passant de TV3 juntament amb Toni Soler, Jair Domínguez, Òscar Andreu i Magí Garcia Vidal.

La seva trajectòria en ràdio és àmplia: ha estat col·laboradora de La Segona Hora de Minoria Absoluta a RAC1. Ha estat a l’equip del Fricandó Matiner amb Vador Lladó durant tres temporades i també copresentadora del Fricandó Matiner.

Els seus inicis, però, els situem a Ràdio Flaixbac on ha copresentat l’espai Prohibit als pares durant tres anys. També ha estat col·laboradora de Catalunya Ràdio, RAC1 i La Xarxa de Televisions Locals, entre d’altres.

(Foto: Minoria Absoluta)