El Festivitas Bestiarum 2021 ja s’apropa!

Posted on Posted in 2021

Enguany, tot procurant recuperar de forma progressiva la normalitat de l’activitat cultural en aquest procés post-pandèmia, us anunciem que la gala del Festivitas Bestiarum es celebrarà el dissabte 27 de novembre a les 19:30h a la sala d’actes del Museu de Tortosa, carregada de novetats i sorpreses. Per cert, també es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de l’Agrupació!
Ben aviat us farem arribar el programa d’actes complet, tots els detalls de la diada i l’opció de reservar localitats per assistir presencialment a la gala.

Heu organitzat aquest any alguna activitat significativa, original, extraordinària o diferent? Heu celebrat l’aniversari de l’entitat i/o de la figura de bestiari?
Presenteu un projecte als Premis BEST! [abans del 15 de novembre]La voluntat d’aquest premi és donar un reconeixement a aquells projectes i/o activitats duts a terme durant l’any 2021, de qualsevol temàtica/motivació i/o format divers. Tot entenent que la Cultura Popular encara no gaudeix de la plena normalitat pre-pandèmia.

El Jurat valorarà de tots els projectes presentats la seva singularitat, qualitat i solidesa, la seva trajectòria en cas de celebracions anuals, la incidència vers la societat, la capacitat per aportar idees originals i innovadores, la incorporació d’iniciatives solidàries, així com l’aportació d’elements que fomentin la conservació, pervivència i/o recuperació de tradicions. En aquesta edició es tindrà en compte la situació de no-normalitat a causa de la pandèmia a l’hora de dissenyar i executar les activitats culturals. No es podran presentar projectes que hagin estat premiats en les darreres edicions.

Els Premis BEST es van convocar per primera vegada l’any 2014, amb l’objectiu de donar un reconeixement públic a aquells projectes singulars de les entitats que formen part del món del bestiari festiu. No esdevenen un mer agraïment, sinó que també dónen visibilitat a la tasca que duem a terme les entitats. A més, les propostes guanyadores esdevenen com a models per engrescar a altres col·lectius a generar nous formats i noves propostes en el seu entorn.