L’humorista Peyu serà l’encarregat de presentar la gala dels Premis BEST 2019

Posted on Posted in 2019

La sisena edició del Festivitas Bestiarum serà conduida per l’humorista osonenc Peyu. Nascut a Muntanyola l’any 1986, en Peyu s’ha convertit en un dels humoristes de més renom a Catalunya portant el seu segell en teatre, ràdio i televisió.

Només amb 16 anys va crear el seu primer espectacle humorístic Kisca, kisca amb un duet còmic format per ell i el seu amic Roger Codina. Mencionem en Roger Codina especialment perquè el que li fa més gràcia a en Peyu de la seva biografia és la foto que té amb el seu amic

El millor de tot és la història de la foto. La mare d’en Cod (Roger Codina) li va dir que convidés a qui volgués en la seva festa d’aniversari i així ho va fer, només va convidar en Peyu.

Més enllà de l’anècdota, en Peyu ha crescut professionalment sobretot a la ràdio participant en morning shows com El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac o el Fricandó matiner de Rac105. Destaca també el seu salt a la ràdio convencional amb les diferents aparicions a programes com La Tribu de Catalunya Ràdio (2014) o el Versió Rac1 de Toni Clapés.

Va debutar a la televisió a l’APM? de Tv3 on la seva secció Oletú es va convertir en un referent i una de les que ha tingut més continuïtat en la història del programa. Va participar també al programa Còmics Show presentat per Àngel Llàcer. Tot i així, on ha adquirit el rol de protagonista i on ha pogut ensenyar el seu estil més propi és a Natura Sàvia (2018-19) ideat i creat per ell mateix des de El Corral de l’humor, la seva productora.

Sempre que li pregunten en quin terreny se sent més còmode diu que al teatre. És aquí on podeu gaudir de la faceta més creativa d’en Peyu i és on ha cultivat un segell més propi també. Fugint sempre del format d’Stund-up Comedy ha dotat els seus espectacles d’una dramatúrgia que els acosten sempre a una posada en escena clarament teatral. Ha sigut una fórmula d’èxit i ho demostra la seva trajectòria, més de 5 espectacles en els darrers 10 anys que han passat per teatres com el Club Capitol, el Teatre Poliorama o la Sala Barts i han fet gira per tot Catalunya.

En els últims anys ha unit també la seva passió per les cabres i el formatge per crear la marca Les cabres d’en Peyu formatge de cabra artesà elaborat a Osona amb el que ja ha tret dos models que es poden comprar als Supermercats Bon Preu i Esclat.