Ja es poden reservar les entrades per assistir a la gala d’entrega dels Premis BEST

Posted on Posted in 2020

El Festivitas Bestiarum cada vegada és més a prop. Quan falta menys d’una setmana perquè se celebri la gala d’entrega dels Premis BEST ja es poden reservar les entrades a través de la web per poder assistir a l’acte.

Enguany, a causa de les restriccions d’aforament marcades per la Covid-19, és obligatori efectuar prèviament la reserva de localitats. Per fer-ho cal omplir un formulari en el qual s’indiqui el nom i cognoms de la persona, el seu correu electrònic i el seu telèfon de contacte.

En aquests moments només es poden reservar les entrades per assistir a la gala d’entrega de premis, ja que els passes per poder veure les enceses de lluïment del diumenge a la tarda s’han exhaurit en poques hores.

La setena gala d’entrega dels Premis BEST tindrà lloc diumenge 20 de desembre a l’Auditori del Tívoli del Vendrell. L’acte començarà a les 19.30 h. En ell es premiaran les millors iniciatives que s’han dut a terme al llarg de l’any a favor de la cultura popular.

Per un cantó, s’entregaran guardons a tres entitats federades a l’Agrupació del Bestiari i, per l’altre, es lliuraran quatre premis a la societat: a un personatge públic, a una entitat, a una empresa i a un mitjà de comunicació.

(Foto: Pexels)