La periodista de RAC1 Maria Xinxó serà la nova presentadora de la setena edició del Festivitas Bestiarum

Posted on Posted in 2020

El passat mes de novembre, a causa de les restriccions sanitàries de la Covid-19, es va haver d’ajornar la data de la setena edició del Festivitas Bestiarum. Aquesta va passar del cap de setmana del 28 i el 29 de novembre al diumenge 20 de desembre. Amb el canvi de data, però, hi havia risc de canviar de presentadora. Finalment, com que la humorista Elisenda Carod no podrà assistir a la gala, serà la periodista de RAC1 Maria Xinxó qui s’encarregui de conduir-la.

Maria Xinxó Morera (Sabadell, 1982) és periodista de RAC1 des del 2008, on és sotseditora d’Islàndia i presenta el programa puntualment substituint Albert Om. Va començar als mitjans locals com Canal Català Vallès, Ràdio Sabadell o Televisió de Sant Cugat. A RAC1 va formar part de l’equip d’informatius on es va especialitzar en salut i temes socials. Aquesta especialització va seguir al programa 8 al dia de 8tv amb Josep Cuní.