L’Agrupació demana la col·laboració de les colles per homenatjar les víctimes de la Covid-19 durant el Festivitas Bestiarum

Posted on Posted in 2020

De vegades hi ha anys que són per esborrar. Aquest ha estat un d’ells. La pandèmia de la Covid-19 ha alterat la quotidianitat de les persones, però el que és pitjor: s’ha endut vides. L’Agrupació del Bestiari, com a federació vinculada a les tradicions i a la cultura, no pot obviar aquesta realitat tan crua. Per aquest motiu, durant l’acte més important que organitza cada any, el Festivitas Bestiarumdedicarà un espai a aquelles persones que formaven part d’alguna colla de cultura popular i que malauradament han marxat a causa de la pandèmia.

Per poder preparar aquest homenatge, des de l’Agrupació del Bestiari es fa una demanda a totes les entitats federades perquè enviïn fotos d’aquells socis que ens han deixat el darrer any al correu info@bestiari.cat. Preferiblement es demanen fotos de la persona en un context de festa, acompanyada d’informacions com el seu nom i cognoms, el nom de la colla a la qual pertanyien i el paper que tenien dins l’entitat.

Durant la gala dels Premis BEST, que enguany es farà a l’Auditori del Tívoli del Vendrell, es dedicaran uns moments a fer aquest recordatori a les víctimes. L’acte tindrà lloc el diumenge 20 de desembre i no el 29 de novembre com al principi estava previst. Serà una celebració que es farà en un format híbrid, és a dir, es podrà seguir de manera presencial i també a través d’internet i de la televisió local del Vendrell.

(Foto: Celebració de la IV edició del Festivitas Bestiarum al Teatre Bartrina de Reus /Font: Estudi Cordegat)